Stöd njurarna med antioxidantrika bär och svavelrika livsmedel (vitlök, lök)

Det finns en hel del homepatika som stärker njurarna, och kost som läker och stärker njurarna kan vara allt från hallon, jordgubbar, körsbär, tranbär och blåbär till röd paprika, persilja, vitlök och lök. Svavel i vitlök och lök (… eller via msm… ) är fantastiskt för kroppens rening, och ger fint stöd åt både leverns och njurarnas avgiftning.

En annan fin utrensningskur för njurarna är att dricka ett stort glas med mixad vattenmelon, då vattenmelon sköljer genom njurarna, och ger antioxidativt stöd. Tänk på att njurarna är ett av våra viktigaste organ, och var noga med att söka läkarvård om du känner smärta eller obehag från njurområdet.

Njurarna är bland det svåraste för kroppen att regenerera, och när små ärr uppstår i njurområdet, så är det sällan så att dessa går tillbaka. Med anledning av det, så bör man alltid ta hand om njurarna och stötta upp med ovan nämnda grödor. Vid virusinfektioner eller bakteriella infektioner hjälper kolloidalt silver för att skölja genom njurarna, gärna i kombination med ssvavel och hummussyra (vid virusinfektion).  

Läs mer om kost och hälsa:

www.rawfood-kost.se
www.vegetarisk.info
www.kostkoll.se
www.kosttipset.se
www.vitaminochmineral.se
www.kosttillskott-guiden.net
www.naturmedicin-guiden.se
www.kolhydrater.org
www.gravidkost.se
www.piggabarn.se
www.friskabarn.se
www.receptkoll.se
www.ekologiskaval.se
www.ekologisk-mat.info
www.detoxa.nu
www.detox-guiden.se
www.skoldkorteln.info
www.allergi.biz
www.astma-guiden.se
www.kemikalier.eu