Siktet framåt, styrkan utåt och karma innåt :)

Inte ens den härligaste solskensdag kan slå en dag i glada vänners lag, inte sant? Vi är nyligen hemkomna från en middag hos mina/våra kurskamrater Jonna och Henrik Mattsson. De är de mest fantastiska personer, med hjärtan som stora diamanter och själar lika varma som en strålande sommarbölja. Det är även de som jag har TUFF och CUFF-kurserna med i Thailand samt MÅNGA MÅNGA andra projekt som är på G.


Dagens förmiddag var oerhört intressant eftersom det återigen var modellering som stod på tur. Vi fick helt enkelt i uppdrag att modellera en gäst, inbjuden för att berätta om sina lika livsprojekt. Rollen som journalist slog på högläget och jag fann flera ytterst intressanta aspekter. Min första tanke var att modellera denna spännande dam i hennes sätt att entusiasmera MEN sen kom det bättre ideer som vi har anammat. Jag har 5 personer som jag ska modellera framöver och det är Amelia Adamo, eftersom jag släpper min egna tidning i september (www.piggabarntidningen.se), Oprah på grund av hennes brinnande engagemang inom välgörenhet, Dalai Lama i all den storhet han sprider, Ulf Kilman för att han är så fantastisk kinesiolog  samt någon stor företagsledare som jag inte ännu har kommit på. Hade Kamprad i mina tankar men han är på tok för inriktad mot kvantitet istället för kvalitet, så det är inte riktigt rätt… men jag har ett tiotal som jag har bestämt möte med :-) 

Hur som helst (… eftersom jag skulle kunna skriva blogginlägg hela natten… ) så hade jag förmånen att dagens coaching blev med en av mina nära, gamla vänner Olof, så nu är jag ännu mera galen i min målfokusering (… om det nu var möjligt… ) Av alla de utbildningar som jag ska läsa i höst… till kinesiolog, yogalärare, hypnotisör, NLP Trainer, alla holistics utbildningar inom örtmedicin och mittuniversitetets kurs inom basmedicin, så ser jag kinesiologin och NLP Trainern som mina största prioriteter.

Jag märker att NLP har fångat mitt intresse på ett sådant sätt, så att min rastlöshet nästintill är som bortblåst. Jag som har så svårt för att VERKLIGEN sitta still är helt paralyserad av lyhördhet inför Eva´s visa ord. Som jag sa till Elene, så är Eva så oerhört talför och verbalt tränad, vilket jag gillar stenhårt. Imorgon kommer vår andra tränare Ingalill, så det ska bli intressant. Jag och Ingalill har till viss del ganska lika bakgrunder eftersom jag var med i Itrim´s uppbyggnad och hon i Xtravaganza. 

Nu är vi iallafall halvvägs genom vår NLP-kurs och idag hann jag till och med att åka till min lilla andningsoas, Eskilstuna för att styra upp en massa saker. Det har börjat ramla in mail efter semesterveckorna och jag är så lycklig över att allt snart drar igång. Imorgon kväll ska jag skriva ett stort antal av nya artiklar som jag har kommit på efter mina senaste kurser inom ekologisk medicin, elektromagnetisk strålning, vaccinering samt kompendier om medicinering med kollodiallt silver och MMS :-) TÄNK när vi ska till Mallorca nästa vecka, jag och Uneståhls… Jag har redan packat ner över 20 böcker som tex: tro, dogmer och biologi, om vatten, utrensning, kinesisk kostlära PLUS ett tiotal DVD-dokumentärer om fascinerande och fängslande ämnen som GMO, tillsatser, superfruits, PSYCH-K m.m.

Jag är alldeles varm inombords efter en lång stunds skypesamtal med min kära vän Sanna Ehdin. Hon är i öknen och har köpt en Tingeling till mig… (… som numera hänger på hennes rum för att ge henne energi och kärlek… )… Sanna är bland de vackraste vänner jag har, både räknat insidan och utsidan :-)  Vi är så lika… men som Bitten alltid säger… Det är inte konstigt att vi alla dras till varandra och känner oss annorlunda i många andra sammanhang… eftersom vi lever i 3000-talet!

”Med hjärta, själ och karma kan gemenskap försätta alla världens underverk i skugga”