She made my day!!!

Halloj i vintermörkret (… förutom här i min ljustända lägenhet *skratt*)

Idag har varit en sååå konstig dag och jag kan inte avgöra om den är bra eller dålig, faktiskt. Jag har använt all tid till att göra alla ”jag hinner inte med-grejer” och känner mig lika sönderriven som min viktiga pappershög som numera är isär-riven och ”fixad med”. Skönt att göra allt det där man aldrig hinner :-)  

Jag blev fantastiskt glad idag när jag öppnade mitt postfack och fann ett litet paket. I det låg en superfin rosa sjal, från min samarbetspartner Helene på studio Helene. Hon (… tillsammans med Jess Wallner) måste vara en av de härligaste och peppande människor som tagit plats på denna jord. De är så rara, gulliga och omtänksamma!!! Sjalen värmde mitt inre lika mycket som det kommer värma mitt yttre! TACK i millioner för att ni finns!!!!!!!!!!   

Läs om Helene på Studio Helene