Senaste nytt inom hälsa!

I morse fikade jag med världens raraste Mi Ridell och söta Mia och efter det så träffade jag Challe som numera bytt från Topphälsa till den nya tidningen Kattis & company. De är alla så inspirerande, urhärliga och jag blir fullkomligt fulladdad av energi med dem i min närvaro.


Efter dagen i staden, åkte jag ut till Enskede för att träffa eldsjälarna på friway. Jag trodde att jag hade sett det mesta inom hälsa MEN dagens möte med Charlotte och Ulf Kilman blev en MINST SAGT häftig överraskning. Då jag har ett gigantiskt intresse inför allt inom kropp och själ, så besöker jag gärna de som arbetar med dessa frågor.


Allt inom NLP, Kommunikologi, kinesiologi och självläkning är så fascinerande, så jag kan helt enkelt inte sluta surpla kunskap och inspiration.


Ulf och Charlotte har en helt ny, urhäftig teknik att ta reda på sjukdomssymtomens VERKLIGA ursprung och därmed kan de även läkas på enkelt vis med rätt ört eller livsstilsförändring. Självklart, så arbetar de med ett helhetsperspektiv och utifrån specifika konsultationer där alla faktorer tas i beaktning.


Du har kanske gjort den där övningen där du håller ut din arm, säger ditt namn, samtidigt som någon testar din armstyrka genom att trycka armen nedåt? När du sedan gör en liknande procedur och säger ett namn som inte är ditt eget, så blir du snabbt uppmärksam på att din arm numera är MYCKET svagare.


Just detta tillvägagångssätt är det som Ulf och Charlotte använder för att se vad kroppen vill och inte vill säga :-) Låter kanske flummigt MEN det är det minsta det är!


Hur som helst, så har jag fått lite örter som jag skall äta de kommande veckorna, så jag håller er uppdaterade om utgången :-)