Omega-3 fetter DHA och EPA minskar risken att dö i förtid med mer än åttio procent

Nya studier som publicerats i American Journal of Clinical Nutrition and clinical cardiology, visar på nyttan av Omega-3 fettsyror i vår kost och/eller via tillskott. Långkedjiga fetterna DHA och EPA framkallar en djupgående effekt på hjärtat och hjärnan för att på så sätt minska kroniska sjukdomar (främst inflammationer) och andra sjukdomstillstånd.

Ny forskning visar att optimala nivåer av Omega-3 i blodet minskar riskerna för sjukdomsrelaterad död, med kring 85 procent . Studien utfördes på högriskpatienter, som tidigare hade drabbats av hjärtinfarkt.

Källa: NaturalNews

www.ekologiskaval.se
www.ekologisk-mat.info
www.rawfood-kost.se
www.vegetarisk.info
www.kolhydrater.org
www.kostkoll.se
www.kosttipset.se
www.detoxa.nu
www.detox-guiden.se
www.gravidkost.se
www.piggabarn.se
www.allergi.biz
www.astma-guiden.se
www.kosttillskott-guiden.net
www.naturmedicin-guiden.se
www.skoldkortel.info
www.vitaminochmineral.se