Ny forskning visar att det finns låga nivåer av polyfenol i buteljerat té!

Vid det senaste mötet för American Chemistry Society (ACS) presenterades ny forskning som visar att buteljerat te produkter kan innehålla mycket låga halter av polyfenoler.


Polyfenoler har en förebyggande roll för några av våra viktigaste kroniska sjukdomar såsom hjärt- och kärlsjukdomar, cancer och alla inflammatoriska sjukdomar. Majoriteten av världens specialister är överens om att en hög konsumtion av polyfenoler kan minska och förhindra alla dessa sjukdomar och symtom.


För att mäta nivåerna av polyfenoler i té så används en teknik som kallas högpresterande vätskekromatografi (HPLC).

www.kostkoll.se
www.kosttillskott-guiden.net
www.vitaminochmineral.se
www.ekologiskaval.se
www.ekologisk-mat.info
www.detoxa.nu
www.detox-guiden.se
www.vegetarisk.info
www.kostkoll.se
www.friskabarn.se
www.zarahssida.se
www.allergi.biz
www.astma-guiden.se