Nu ska vi försätta jordens underverk i skugga *skratt*

Nu ska jag berätta något så roligt… Per (min datakille och annonskille *ler*) har fått mail från en tjej som läst om honom i min blogg *skratt*. Det är faktiskt väldigt roligt att till och med mina arbetskamrater får läsarmail.

Idag har jag träffat Frida på Hipp och pratat om alla roliga saker vi ska göra tillsammans under hösten och vintern. Ni kan se fram emot gemensamma event, härlig Hippmat till alla Pigga Barn och en och annan rosa ballong. Ni vet att jag älskar slogans… *skratt*…. och jag kan bara samarbeta med folk som går att få ihop med våra namn i en slogan.

– Familjeliv med härligt Pigga Barn
– Pigga Barn för både stora&små
– Pigga Barn är Hippt

*skratt*

Nu är klockan kvart över midnatt och jag kom hem för bara 2 timmar sedan. Jag fastnade på min allra käraste restaurang. Det är så mysigt att sitta där och jobba och vår restaurangchef Mia är fantastisk.

Idag hade jag min 2-sidorsartikel i City… Superduperfin!  På eftermiddagen lanserade vi även mitt samarbete med Eskilstuna Kuriren. Titta och läs mer på: e-kuriren

Nu, kära vänner, sitter jag och uppdaterar alla sajter, mina kaosiga kalendrar och vi bygger även om vår engelska sajt Children in Shape. Idag insåg jag att min agenda är mer smockad än en badstrand  på en solskensstrålande julidag.

Men som min lilla Mia sa… Ur kaos skapades jorden!!! *skratt*

Och nu är det bara fullt ös som gäller. Stockholmscentret kommer inom de närmsta månaderna och sajterna är på plats (med superlim)

Tillsammans ska vi försätta jordens underverk i skugga… Häng på oss och hjälp oss att förändra, förbättra och utveckla!!! (Ödmjukt ??? *skratt*)

Kramelikram
Zarah