Lindra pollenallergi med enzymer (proteasenzymer) och antioxidanter (quercetin)

Människan kan inte existera utan enzymernas hjälp och de finns tex i din saliv (amylas), i din tarm och överallt där ämnen skall brytas ner. Enzymerna reglerar och påskyndar alla dina kemiska reaktioner vilket alltså utgör en förutsättning för att JUST DU skall fungera.

Förutom att enzymerna kan bryta ner (spjälka) mjölkproteiner, mjölksocker eller glutenprotein, så kan de också motverka de inflammatoriska reaktioner som uppkommer när du äter saker som du inte egentligen tål. Samma effekt kan probiotiska bakterier ha, vilket påvisar vikten av både enzymer och probiotiska bakterier för att motverka allergi och intolerans mot tex: mjölk och gluten.

Vid pollenallergi kan enzymer, speciellt proteasenzymer lindra, främst på grund av påverkan på immunsystemet samt förmågan att motverka inflammatoriska reaktioner som kan uppstå på kroppens slemhinnor när pollen triggar igång ditt immunsystem. Om du väljer att kombinera Proteasenzymer med den kraftfulla antioxidanten quercetin samt C-vitamin så kan det ge dig ett mycket gott stöd mot pollenallergi.

www.vitaminochmineral.se
www.detoxa.nu
www.rawfood-kost.se
www.ekologiskaval.se
www.ekologisk-mat,info
www.kostkoll.se