Lilla systeryster är bortgift!

Hej kära (och galna vänner… *ler*)

Här kommer en uppdatering för två dagar eftersom jag blev övertalad av mina kära mor att stanna ute i ödemarken över natten. Gårdagen var min lillasysters dag – och började redan halv åtta, då jag hämtade henne och bjöd på frukost på Statt i Eskilstuna.

Jag var som vanligt pigg och helt galet full av energi… Mina ben är dock inte vana vid att sitta still en hel dag, så som under morgondagen. Vi var på Hårdesign där hon fick sitt hår fixat och uppsatt av en urgullig tjej som heter Linda.

Efter 3 timmars småsnack (och rastlöst surfande på mobilen, såklart *ler*), så stack jag hem för att svida om till mina rosa tärnkläder. Hela jag och Moa var rosa och hon var så duktig i kyrkan. Hon hängde på min arm och var så söt som bara Moa kan vara… Kort kommer om en dag eller två. Det är såååå härligt med bröllop men det är kallt i kyrkor och det gillar jag inte. Bättre med en varm miljö i grönt eller brunt… alltså utomhus.

Har du inte tänkt på att de färger som ökar stress är svart och vit (även lila och röd *ler*)
Även kyla, stora rum och mycket plåttriga bilder är stressande för oss människor. Detta innebär alltså att ett kyrkligt bröllop är heöt galet ur pedagogiskt perspektiv. Tå att tänkas på!

Bröllopsfesten var i en liten sommarstugeby i Malmköping (strax utanför Eskilstuna… ). Kvällen bjöd på helt underbara, roliga människor, varma tal och MYCKET skratt.

Idag på morgonen öppnade de sina presenter och vi åt tillsammans. Maten var helt klart godkänd och ur hälsosynpunkt så kan jag konstatera att jag för en gångs skull kunde äta ordentligt. Det är nästan alltid omöjligt på fester…

Nu har jag precis varit ute och ätit … och ska skriva 2 deadlines och surfa in och svara på alla hysteriskt många frågor på familjeliv. Imorgon utbildar jag Sala kommuns pedagogiska personal hela dagen och det blir säkert helt fantastiskt roligt.

Kram och sussa sött!
Tingeling