Kurs inom Energimedicin och D-vitamin

Idag har jag påbörjat min tredje NLP Practitioner, denna gång som praktikant för att erhålla min certifering som NLP Trainer. Gårdagens yogalärarutbildning har verkligen gjort sig påmind med all träningsvärk som jag har idag. Om ni är intresserade av yoga, så borde ni gå utbildningen… Den är fantastisk!!!

Två kommande kurser som jag har läst tidigare och som jag verkligen vill rekommendera är Holistics energimedicin och Mats Humbles helt otroliga kurs inom D-vitamin. De är bland de bästa jag har gått och är både intressanta och forskningsbaserade.


Kursen inom energimedicin handlar om människans uppbyggnad med olika höljen och energicentrum, chakran, de tankar och känslor som påverkar vårt nervsystem, hormonsystem, immunsystem och våra gener. Även attityders påverkan på hälsan, stress, avslappning, andning m.m. innefattas. Nästa kurs är i Stockholm den 13-14 februari och kursledaren är min vän Bertil Wosk.

Den andra kursen heter ”D-vitamin i folkhälsans tjänst” och är av Mats Humble som talar om hur kroppens olika system påverkas av tillgång på D-vitamin samt D-vitaminbristens betydelse för uppkomsten av såväl somatiska som psykiatriska tillstånd (som cancer, hjärt-kärlsjukdomar, MS, psykoser och autism). Denna kvällskurs är i Stockholm den 23 mars och i Göteborg den 13 april.

www.holistic.se