Hälsomässan i Västerås

Idag föreläste jag på hälsomässan i Västerås innan jag hade min kurs (NLP Practitioner) i Stockholm. Det var oerhört kul, för jag föreläste redan 11.00, vilket är en mindre lätt tid eftersom det inte har hunnit komma så mycket åhörare så dags… MEN… det var nästintill fullsatt och alla ställde frågor så det stod härliga till.. HELT underbart! Dessutom, så har vi en helt underbar lekarena och monter med våra söta små, stödhjulsfria Springcyklar.


Margareta som anordnar hälsomässan är superbra och har bland annat hälsomässor i städer som Växjo och Norrköping. Denna helgs mässa är förlagd i ABB-arenan i Rocklunda, Västerås och kan besökas lör-sön, så kom gärna förbi med era småttingar och låt dem få öva upp sin balans och motorik på våra små springcyklar… ;)


Imorgon och på söndag har jag och Lars Steinberg vår kurs inom PSYCH-K, vilket är detsamma som psykologisk kinesiologi. Det kan enklast förklaras som NLP, men med muskeltestning som kontrollåtgärd… OCH imorgon kväll så har min nära vän Mi Ridell premiär för sin nya teatershow med bla Grynet Molvig. Med andra ord, så kör jag i ilfart till Örebro efter kursens slut för en hel teaterkväll med Mi som stjärna och Elene Uneståhl och hennes döttrar som sällskap… :)

www.halsomassan.eu