Missa inte årets första 21-dagarshealing

2017 januari > måndag, januari-9-2017

healing

Nu är det bara få dagar kvar till årets första 21 dagars Healing som startar den 15 januari. 
21 dagars Healingen är skapad för att hjälpa människor att höja sin frekvens så att de blir mer medvetna, få bättre humör och hälsa, och för att de kan komma vidare i sin personliga/spirituella utveckling.

Här är referenserna från förra gången:
http://www.isiliasblogg.com/2017/01/21-dagars-healingen-startar-den-15e-har.html

Mer info och Anmälan:
http://isilia.com/21dagarshealing.html

Liposomala kosttillskott lättare för tarmens näringsupptag

2017 januari > måndag, januari-9-2017

Jag får ofta frågan vad det betyder när ett kosttillskott eller läkemedel är liposomalt. En liposom är en liten bubbla eller vestikel som består av samma material som ett cellmembran. Liposom kan fyllas med kosttillskott eller läkemedel, och ger förbättrat upptag i tarmen. Liposom betyder fett (Lipos) och organ (Soma) och ett liposom kan finnas i varierande storlek. Liposomala kosttillskott har således bättre effekt än icke-liposomala kosttillskott.

Namnsmycke som doppresent, bröllopspresent, namnhalsband, namnring eller namnarmband!

2017 januari > onsdag, januari-4-2017

 

2017-01-04-18-28-49-1103068548

Jag har tidigare tipsat om Amanda Egilson och hennes namnsmycken.com. Amanda är så oerhört duktig och jag har använt hennes smycken under många års tid. Förutom att hennes smycken är fantastiska så går det ursnabbt att  få dem och de är alltid exakt såsom man önskat. Hennes personliga engagemang och entusiasm gör att man återkommer om och om igen.

Namnsmycken.com kan passa bra när du söker efter doppresent, förlovningsringar, vigselringar, namnringar, fina namnhalsband, namnarmband eller andra smycken. Så kika in och titta vid tillfälle.

Det bästa med Amanda är hennes underbara syn på värden och människor. Det är så enkelt att älska det hon gör för hon gör det med så mycket kärlek och värme. Hon har dessutom öppet köp och livstids garanti på sina smycken vilket säger allt om hur viktigt en nöjd kund är för henne.

Läs om alla nöjda kunder: www.namnsmycken.com/nojdakunder

Läs mer: www.namnsmycken.com