Elektromagnetisk mobilblockerare, Turmalintvål för superhy och kristalldeo för fräsch lymfa – Naturliga, giftfria och SÅÅÅÅ superinne!!!

2009 september > onsdag, september-30-2009

Jag är (… som ni kanske vet…) superförtjust i Nuskins naturliga hudvårdsprodukter och är oerhört glad att det kommer giftfria alternativ på marknaden. Det känns som rena 80-talet att det tillverkas deo och krämer med gift men så är det faktiskt. Kolla vad ditt schampo, din solkräm, ditt smink eller spray innehåller… Det är HELT galet!

Jag använder istället en Turmalintvål som både är åldersbromsande, minskar irriterad hud och som är helt, helt naturlig! Det allra häftigaste är dock att den innehåller negativa joner och alltså motverkar det som är dåligt i kroppen, oavsett vad… :) Jag har samma negativa joner i min elektromagnetiska blockerare på mobiletelefonen samt i mina skosulor.

Förutom det, så använder jag SJÄLVKLART urtekram´s kristalldeo och ALDRIG någon av de andra giftbomberna. Giftet från en deo går raka vägen upp i lymfarna och försämrar reningssystem och immunförsvar.

Idag fick jag även prover på en ny serie som jag tror kommer bli hur stor som helst. Den heter Secuvie OCH är supermycket billigare än många andra märken. Produkterna är 100% naturliga och 80-90% av innehållet är ekologiskt, så de är till och med bättre än många av dyrgriparna. Den aktiva substansen i Secuvie är en växtsyra som heter CHD-FA, en växtsyra som har en mängd vårdande och läkande egenskaper, bland annat antiinflammatorisk, antibakteriell, hjälper mot svamp osv. ’

Det tillsammans med en inre detoxrensning kan göra underverk med alla, tro mig ;)

LÄS MER…

46 % av amerikanska föräldrar vill inte vaccinera sina barn!

2009 september > måndag, september-28-2009

Häromdagen gick det att läsa om den amerikanska vaccineringsdebatten i LA Times. Stora mängder amerikanska skolbarn förväntas bli föremål för en massiv amerikanska vaccinationskampanj mot svininfluensan (H1N1) men en undersökningar påvisar befolkningens skeptis inför vaccineringen.

Av de 1.678 amerikanska föräldrar som tillfrågades av University of Michigans CS  Children’s Hospital, så uppgav endast 40% att de skulle vaccinera sina barn. Av de tillfrågade så uppgav 54% att de även hade för avsikt att vaccinera sina barn mot den vanliga säsongsinfluensan.

Bland de 46% som uppgav att de inte hade för avsikt att vaccinera sina barn, så uttalade de tydligt att de inte är oroliga för att deras barn ska blir sjuka av pandemiska virus. Tjugo procent säger att de inte upplever H1N1 influensan som en allvarlig sjukdom.

LÄS MER…

Vaccinerade testpersoner allvarligt sjuka av svininfluensavaccinet!

2009 september > måndag, september-28-2009

Tyska media har rapporterat om en 40-årig affärsman som drabbas av svåra biverkningar under ett test av svininfluensavaccinet. Den ansvarige läkaren Frank von Sonnenburg förnekar dock patientens rapport. Den drabbade mannen blev allvarligt sjuk bara ¨några timmar efter att han hade injicerats med svininfluensavaccin tillverkat av GlaxoSmithKline, samma företag som tillverkat vaccin åt Sverige.

”Injektionen gjorde mig sjuk – testet är oansvarigt… Jag kände mig fullständigt omskakad, på tredje dagen fick jag ont i njurarna, huvudvärk och feber. Sedan fick jag en hostattack och tvättstället färgades rött – det var blod”

Förutom denna händelse så har ett hundratal liknande fall rapporterats från Kanada!!!

LÄS MER…

Unleash The Power Within, Rom och möte med James Van Praagh

2009 september > söndag, september-27-2009

Nu är jag nyss hemkommen efter helgens UPW i Rom och helt fantastiska dagar med Anthony Robbins och Joseph McClendon. Nu är jag supersporrad att skriva klart min bok och har faktiskt tagit ”ledigt” lite i veckan, för att ÄNTLIGEN bli klar med första boken… :)

Det hätigaste idag var att jag och Maria träffade James Van Praagh på flyget från Rom till London. Han är USA´s främsta medium, har en tv-show som är känd över hela världen MEN framförallt, så var han bland de trevligaste jag träffat.

Maria skall äta lunch med honom nästa vecka och han kommer hit i mars, så tveka inte att maila om ni vill vara med på eventet med honom. Han berättade en sak som fick mig att rysa… Vilket var att du ALLTID ska ha energiarmband på din högra hand, då det är från denna arm som du ger… medan den vänstra armen är där du tar emot energi.

Det var intressant, eftersom jag ALLTID har på mig Amanda´s armband på min vänstra arm (… som jag fick för att FÅ energi… ) och har det armband som min farmor har valt på min högra hand (… det som hon gav mig för att få styrkan att ge…)  Så med andra ord, så förstår jag varför jag ALLTID har dem på just dessa sidor…! All ära och kärlek till James Van Praagh, för att han är den han är och gör det han gör… NU… ska jag skriva klart min bok!

LÄS MER…

Detoxa kroppen genom 4 supersteg… Eliminera, Ersätt, Återinför! och Eliminera!!!

2009 september > fredag, september-25-2009

Igår hade vi en fantastisk detoxdag i Stockhom, tillsammans med min vän och kollega Leif Östberg. Innan dess pratade Karl, en oerhört kompetent forskare inom LCHF-förespråkarna och dessutom en duktig talare. Han lyfte fram vikten av D-vitamin, nu när vintern närmar sig och mörkret är påtagligt här i norr. MEN glöm inte att vitaminerna skall vara naturliga och dessutom tillföras tillsammans med ett mineraltillskott, som magnesium och kalcium, då magnesium hjälper till vid upptaget av kalcium och kacium hjälper till med nedbryningen av D-vitamin.

Mer fakta kommer senare, för nu har jag tight med tid… Även om detoxens 4 olika steg, Eliminera, Ersätt, Återinför och reparera. Leif talade om de 4 olika steg som jag så länge har lyft fram och FRAMFÖRALLT, vikten av att tugga maten, så att enxymet i munnen (amylaset) kan börja bryta ner och identifiera matens struktur. Detta, tillsammans med ett PH-värde på 2 i magsäcken ger gott om magsyra som kan smälta ner maten och ge gott om små näringsämnen som når tarmen.

LÄS MER…

Immunförsvarsboosta istället :)

2009 september > onsdag, september-23-2009

Nu är jag så trött på influensa och vaccineringsdiskussioner, så för er som vill maila mig om det, var snäll och skicka BRA saker om immunförsvaret, så förändrar vi världen på det sättet istället…. okej? 

Moder Teresa tillfrågades en gång om hon ville vara med i ett demonstrationståg mot kriget… och hon svarade… Kom tillbaka när ni har en demonstration FÖR fred!  

Allt om familjen hälsoboostar dig och dina små!

2009 september > tisdag, september-22-2009

Här kommer dagens pressmeddelande som jag lagt ut på newsdesk. Ni har väl inte missat vårt kostnadsfria community?

Hos Allt om familjen kan du göra kost- och motionsregistering, prata hälsa tillsammans med andra medlemmar och dessutom, så kan du läsa de senaste nyheterna inom hälsa, kost, ekologisk mat, detox och en naturlig livsstil.

Vi vill inspirera alla, både stora och små till ett rörligare liv och en sund inställning till kost och motion. Vi vill visa på glädjen med aktiv lek och hur härligt det är att göra saker tillsammans. Det behöver inte vara krångligt eller tidskrävande att leva naturligt, hälsosamt och må bra!

Tillsammans med oss finns ingen tävling eller prestige och våra pekpinnar är kastade för länge sedan. Hjälp oss att sätta Sverige i rörelse och bli en av oss som motiverar och inspirerar till glädjefylld, okomplicerad matlagning och motion!

Vi hjälper dig igång med våra fantastiska ledord: inspiration, motivation, enkelhet och lagom!

Besök våra faktasajt: www.piggabarn.se

Vårt community: www.alltomfamiljen.se

Pigga Barn-tidningen: www.piggabarntidningen.se

LÄS MER…

D-vitamin minskar risk för svininfluensa hos barn!!!

2009 september > tisdag, september-22-2009

Hittills har Svininfluensan, H1N1, dödat trettiosex barn i USA och analysen av data hos CDC tyder på att barn med Vitamin D-brist, löper större risk för dödsfall.

CDC insåg inte att de hade upptäckt detta men alla de som känner igen tidigare litteratur rörande Vitamin D, kommer att känna igen detta. Nästan två tredjedelar av de döda barnen led av epilepsi, cerebral pares eller annan neurologiskt nedsatt utveckling som tex: mental retardation.

Alla dessa neurologiska sjukdomar är förknippade med D-vitaminbrist under barndomen och för att förvärra problemet ytterligare, så tar många av dessa barn kramplösande läkemedel som sänker deras vitamin D-nivåer markant.

58 miljoner amerikanska barn har Vitamin D-brist, och hela 7,6 miljoner lider av en allvarlig brist. Detta kan bero på för lite dagsljus, för lite vitamin- och mineralrik kost MEN framförallt på att upphettad och halvfabricerad mat minskar möjlighet för upptaget av magnesium. Brist på magnesium ger i sin tur, en brist på kalcium på grund av att kalcium behöver magensium för att tas upp av kroppen. Kalciumbrist bidrar till en försurad kropp (med lågt PH), som bidrar till att kroppen bryter ner skelettet för att kalka upp PH-värdet och därmed uppkommer ospeoporos.

Det som lyftas fram här, är att D-vitamin är beroende av kalcium för att brytas ner och OM det inte finns ordentligt med kalcium för nedbrytning, så tar kroppen YTTERLIGARE kalk från benstommen till nedbrytningen. Detta syndrom skapar alltså nedstämdhet, benskörhet m.m.

Forskarna tittade på mer än 6000 amerikanska barn (mellan åldrarna 1 – 21 år) som noga valts ut för att vara representativa för det genomsnittliga amerikanska barnet. Hela 9 procent av barnen hade D-vitaminnivåer 25 (OH) som var mindre än 15 ng / ml och 70 procent hade halter mindre än 30 ng / ml.

Med andra ord… Boosta barnen med D-vitamin istället för vaccinering som ger följdsjukdomar och biverkningar.

LÄS MER…

12 saker du inte visste om stelkrampsvaccinet – tetanus – en obligatorisk vaccinering!

2009 september > tisdag, september-22-2009

1) Vaccinering syftar att åstadkomma serologisk immunitet , dvs att kroppen skapar antikroppar i blodet. Den serologiska immuniteten mot stelkramp i USA är bland den högsta i världen, och befanns 1991 vara ca 70% . 30% saknade alltså skydd., och ”borde vaccineras”.

2) antalet stelkrampsfall i USA beräknas varje år till mellan 100 och 150 , med mellan 10 o 20 dödsfall, de flesta bland äldre personer. (Inga uppgifter föreligger om dessa var vaccinerade eller inte).

3) Indien – där vaccinationsfrekvensen bör vara bland de lägsta i världen – rapporterade 1990-1995 mellan 12000 och 30000 stelkrampsfall årligen.

4) Enligt undersökningen saknar alltså ca 30% av USAs befolkning immunitet mot stelkramp. Av en miljon ”oskyddade” människor i USA beräknas alltså högst 1 (en) få stelkramp varje år.

De senaste fem åren 2000-2005 tycks enligt Smittskyddsinstitutet en säger 1 person i Sverige drabbats av stelkramp (trots att man hävdar att den svenska vaccinimmuniseringen är bristfällig) . Denna person har därtill överlevt. 
http://gis.smittskyddsinstitutet.se/mapapp/build/21 137000/table/Tetanus_swe_year_all.html

LÄS MER…

Pressbyrån och Seven Eleven inför 15-årsgräns för Red Bull

2009 september > måndag, september-21-2009

Red Bull har omdebatterats för deras sportiga inriktning som syftar till en sund livsstil, när de i själva verket kopplas samman med allt från hjärtklappning och kramper till koncentrationssvårigheter. Många av Sveriges skolungdomar lever på energidrycken och får till och med besök av Red Bull som bjuder på samples.

Det är minst sagt anmärkningsvärt att detta får fortgå, då det ger stissiga, trötta, slöa och sockerkänsliga barn och ungdomar. Några som valt att agera i debatten är Pressbyrån och Seven Eleven, som numera har valt att införa en 15-årsåldersgräns för köp av energidrycker. Heja, heja, heja… Fantastiskt bra beslut!

LÄS MER…

Vanliga influensan skördar 1000-2000 liv per år i Sverige… Svininfluensan jagar upp i onödan!!!

2009 september > söndag, september-20-2009

Siffrorna är allt tydligare, vilket inte är alls överraskande om du är påläst inom immunulogi och vaccinering. 

Dödligheten är troligen lägre än i vanlig influensa
(Siffrorna nedan är alla hämtade från Smittskyddsinsitutet)

Av de senaste internationella rapporterna att döma är dödligheten inte större än i ”vanlig” influensa. Troligen är den betydligt lägre då endast 2 personer har avlidit och endast 915 sjukdomsfall av svininfluenan var rapporterade den 30 aug. Om de amerikanska erfarenheterna skulle stämma, så skulle 20 ggr fler människor ha insjuknat, dvs minst omkring 20.000 svenskar.

Vanlig influensa smittar i genomsnitt 180.000-1,5 miljoner svenskar och vållar 1000-2000 dödsfall årligen. Låt oss för enkelthetens skull säga att en vanlig influensa hamnar på ett genomsnitt på 1500!

I svininfluensan har vi hittills haft 2 dödsfall på knappt 1000 (915) säkra fall och med trolig underrapportering så är frekvensen troligare i storleksordningen 1 på 20.000 sjukfall.

Med andra ord: medan vi i Sverige årligen haft i runda tal omkr 1500 dödsfall på 1 miljon insjuknade i vanlig influensa har hittills, i runda tal, omräknat per miljon, inte ens 50 dödsfall inträffat i svininfluensa. Naturligtvis är siffrorna osäkra i detta skede men de överenstämmer med den låga dödsfallsfrekvensen i andra delar av världen.

Pressens hysteri kring svininfluensan är därför orimlig . Det är mindre befogat att oroa sig för svininfluensan än för vanlig influensa. Det finns stark anledning att ifrågasätta det befogade i att WHO utlyst pandemivarning. En del analytiker misstänker att påtryckningar från läkemedelsindustrin, som tjänar miljarder på influensavaccin, ligger bakom de överdrivna reaktionerna:

…What we are dealing with is a big lie. A process of generating fake data which is then used to justify a nationwide vaccination program.

Källa: ”The H1N1 Swine Flu Pandemic: Manipulating the Data to Justify a Worldwide Public Health Emergency” 25 aug 2009 av Professor Michel Chossudovsky, som tjänstgjort som rådgivare åt bland annat WHO, UNDP och UNFPA.

Jaan verifierar även det som jag bloggat om de senaste månaderna, dvs att vaccination har en obevisad skyddseffekt, detta enligt flertalet stora studier. Svininfluensavaccinet innehåller Tiomersal som jag tidigare lyft för dess kvicksilverinnehåll. Vissa hävdar att det skulle vara detsamma som att äta fisk med tungmetaller MEN så är inte fallet, eftersom det är en avsevärd skillnad på att tillföra kvicksilvret, bundet till fiskens fett istället för att vaccinera sig genom att direkt spruta in kvicksilverlösning i muskeln. Det bör inte heller glömmas bort att JUST fisksorter med kvicksilver avråds tex vid gradivitet.. ÄNDÅ skall gravida vaccineras först?

Dessutom innehåller vaccinet ämnet skvalen som har allvarliga biverkningar. Det kan framkalla allvarlig livslång autoimmun sjukdom. Brittiska regeringen påpekar dessutom att ett liknande svininfluensavaccin (1976) vållade en svår nervsjukdom och att fler dog av vaccinet än av influensan, varför vaccinet drogs in. Källa: http://veg4health.net/js.htm

Boosta istället ditt immunförsvar med Vitamin D3, (5000 IU per dag), med gott om antioxidaner från röda och blåa frukter, bär och grönsaker. Missa inte att fylla på med mineraler såsom magnesium och kalk/kalcium eftersom D-vitamin är beroende av dessa mineraler för nedbrytning. Stärk sedan kroppen och rensa njurarna med kolloidalt silver. Läs mer här: blog.php?bid=685&print=1

LÄS MER…

Tamiflu orsakar beteendeförändringar hos barn!

2009 september > söndag, september-20-2009

Tamiflu visat sig orsaka beteende problem hos barn och har nu kopplats till 25 dödsfall (Källa FDA). Säkerhetsgranskningen av  Roches Tamiflu och Glaxos Relenza släpptes i fredags av det amerikanske ”Food and Drug Administration”. Rapporten visade på beteendeproblem, anmälda av hundratals barnläkare.

Ärendet började undersökas under 2005, då FDA mottog rapporter om barn som drabbats av neurologiska problem, inklusive hallucinationer och kramper. Tjugofem av de patienter som var under 21 år har även dött samtidigt som de tagit Tamiflu, de flesta av dem i Japan.

Fem av dödsfallen berodde på att barnen ”föll från ett fönster, en balkong eller blev påkörd av trafik.” Detta på grund av hallucinationer…!

Även FDA sade att det är svårt att veta klart om de problem som uppstått är direkt relaterade till Tamiflu, och med anledning av det, så tillskrivs en rekommendationstext om eventuella biverkningar, detta för att underlätta märkningen för läkare som förskriver Tamiflu och Relenza.  Förutom att vara en medicinsk bieffekt, så sade FDA att växelvisa beteenden kan ge följder med en ovanlig stam av influensa eller en sällsynt genetisk reaktion på medicinen.

LÄS MER…

När det anordnas inspirationsevent i så olika samhällen, folkgrupper, religioner och ekonomiska förutsättningar, DÅ har man skapat ett koncept som kommer förändra världen!!!

2009 september > söndag, september-20-2009

Nu har äntligen gårdagens Tedx-event sjunkit in och förutom mitt inlägg om 9 steg till en bättre miljö, så har mina inlägg handlat om allt från influensan till sötningsmedel och kemiska margariner.

Gårdagens Ted-talare var:
Hans Rosling – Professor i global hälsa på karolinska samt grundare till gapminder.
Kristina Höök – Chef över ett framgångsrikt utvecklingsföretag inom mobilt telefoni. Alexander Lervik – En av sveriges främsta designers som talade om framtidens printningsmöjligheter.
Johan Rockström – Talade om de klimatförändringar som jag bloggade om igår.
Glimpse –  Det urhäftiga fotografgänget Glimpse fotar minst sagt annorlunda utstyrslar.
Petra Wadström – Grundare till solvatten.
Anders Wilhelmson – Arkitektur och design.
Martin Forsling – Technologi
Christina Öhman – IT
David Bismark – Elektronisk votering
Edna Eriksson – Mänskliga rättigheter (human rights)

… och sist men inte minst … Petter Berndalen som spelade en GRYMT bra blandning mellan trummor och folkmusik. Det var dessutom oerhört kul att Tedx ansvarige, Bruno Giussani berättade mera om Ted och Tedx och att vi hade hedersbesök av ett 16-årigt geni inom elgitarr.

*skratt* … Underbar blandning som ni förstår… MEN… det som fångade mig allra mest på hela dagen var att Tedx till och med har spridit sig till de små, afrikanska byarna.

När det anordnas inspirationsevent i så olika samhällen, folkgrupper, religioner och ekonomiska förutsättningar, DÅ har man skapat ett koncept som kommer förändra världen!!! 

LÄS MER…

Intervju med Peter Wilhelmsson… Allt om vaccineringen!

2009 september > söndag, september-20-2009

Christina Nilsson på malmötv tipsade mig om denna MYCKET nyanserade Intervju med min kollega, naturläkaren och livsmedelsexperten Peter Wilhelmsson. Liksom jag själv, så hävdar att vaccineringen är överdriven och att man även kan ha bra skydd med ett stärkt immunförsvar. Han lyfter fram att stora delar att englands sjukvårdspersonal väljer att INTE vaccinera sig. Peter lyfter även de tidigare situationer, där vacciner har gett mer biverkningar än den positiva inverkan som det påstås ha. Naturligtvis så påpekar han sin önskan om att bygga immunförsvaret och att själv ta omhand sin hälsa.

http://www.malmotv.se/index.php/malmo/peterwilhelmsson.html

LÄS MER…

Gör som kocklandslaget, skippa Unilvers kemikalier och stek i smör

2009 september > söndag, september-20-2009

Härligare nyheter kan nästan inte förgylla min dag (… möjligtvis, så kan ett tillbakadraget vaccin försätta även denna nyhet i skugga… MEN… så klipsk är väl inte regeringen att de vågar erkänna sitt STORA misstag med alla kostsamma. hälsovådliga vaccineringsdoser).

Hur som helst… Sponsoravtalet mellan mina vänner i Kocklandslaget och det helt otroliga kemikalieföretaget Unilver är brutet. Jag har haft kontakt med Unilver många gånger, då främst med deras informationsansvarige, Helena Giertz. Jag har LÄNGE bett om att få hjälpa dem ta bort de kemikaliska fetterna, sötningsmedel och andra kemikalier och tillsatser… MEN, det ska ni veta… Att inte ens om man erbjuder sig att hjälpa dem kostnadsfritt, så är det intressant, för de är bara intresserade av de pengar som dessa kemikalier inbringar. Tex, så är varor med natriumglutamat långt mycket billigare än ursprungsprodukterna, främst på grund av att natriumglutamet höjer köttsmaker och gör att det riktiga köttet kan ersättas med allt från potatismjöl till benväv och grisfett.    

Vad gäller margariner så är de en imitation till naturligt fett (…smör…) och är en tveksam industriell blandning både rent hälsomässigt, miljömässigt och då främst med tanke på det stora innehållet av Omega-6, som är inflammatoriskt.

Tidigare råkade Unilever ut för motgången när Hjärt- och Lungfonden drog sig ur sponsorskapet p g a ”oklarheter i forskningsläget”. I reklamen har också Unilever uppträtt mycket provocerande och lögnaktigt. Källa: Konsumenter i samverkan: http://www.konsumentsamverkan.se/11verk/kampanj/livsmedel/fettdebatt/samarbslut.htm

Så nu är alltså avtalet med kocklandslaget brutet, vilket glädjer mig som har flera slowfood-vänner med där, såsom tex Carina Brydling. Läs gärna upptakten till avhoppet, då den vilda debatten kring kemikalieprodukten Milda har omdebatterats och ifrågasatts av riktigt kunniga förebilder inom kock- och restaurangbranschen. Det bör även nämnas att det avråds att äta dessa fetter i ALLA seriösa hälsosammanhang. Det till trots, så har Svenska Livsmedelsverket kvar sin rekommendation om att våra små barn ska äta lättmjölk och margarin… Det är under all kritik och HELT otroligt att detta får bestämmas av ett livsmedelsverk, vars löner betalas av sveriges margarinföretag.

Fakta om t ex Milda stekmargarin:
Kom ihåg reklamkampanjen som drivs där du rekommenderas att äta mera omättade fetter!

Innehåll 80 % fett, varav 32 g är MÄTTAT, just det 40 % av fettinnehållet är mättat. 18 % av margarinet är fleromättat (22 % av fettet), varav 83 % är Omega 6.

Reklamen stämmer dåligt med innehållet… så gör som jag själv, mina hälsovänner och hela svenska kocklandslaget… Stek i smör! 

Läs mitt inlägg om det ohälsosamma margarinsnusket:

LÄS MER…

1 2 5
66 st på 5 sidor
FörstaSista